kremrole.jpg

Snadná domácí šlehačka z bílků

Z bílků ušleháme tuhý sníh a po částech zašleháme pískový cukr. Pak nádobu dáme do vodní lázně, šleháme do zhoustnutí, vyjmeme z vody a ještě chvíli šleháme do zhoustnutí. Touto šlehačkou plníme např. kremrole a košíčky. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Ja ešte pridávam trochu citrónovej šťavy.

    l
    ladouch

    Do kremrolí dělám tuto šlehačku stejně.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist