porkova-polevka.jpg

Smetanový pórkový krém

Na másle zpěníme nakrájený pórek, zaprášíme hladkou moukou, podlijeme vodou, přidáme koření a dusíme doměkka. Poté rozmixujeme, přidáme smetanu a trochu másla. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Neviem, či by mi chutnal.

    s
    Stanislav Brázdil

    Smetanový pórkový krém možná dobrý s bramborem a vajíčkem.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist