smetanovy-krem-s-chrestem.jpg

Smetanový krém s chřestem a krevetami

Chřest omyjeme, oloupeme a odřízneme dřevnaté konce. Slupky a konce vaříme asi 10 minut. Zbylý chřest nakrájíme na malé kousky. Konce a slupky procedíme, chřestový vývar osolíme a ocukrujeme, chřest vaříme asi 10 minut a pak vyjmeme. Tuk rozehřejeme v kastrůlku a zapražíme moukou, rozředíme vývarem...

Diskuze

6 komentářů

    m
    martinnatr

    tahle se nedělá každý den, zkusím

    d
    Daniela76

    Smetanový krém s chřestem a krevetami nemusí být špatný, ale jedla bych to sama.

    l
    lidka2

    Tenhle recept není nic pro mě, krevety u nás nikdo nejí.

    l
    lucik21

    krevety mám ráda, takže smetanový krém určitě vyzkouším

    g
    glady

    Smetanový krém s chřestem a krevetami jsem ještě ani nedělala ani nejedla. Ale vypadá velice lákavě.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist