smetanove-rostenky-352x198.jpg

Smetanové roštěnky se zeleninou

Roštěnky naklepejte (okraje předem nařízněte), maso osolte, opepřete, potřete citrónovou šťávou, olejem a nechte rozležet několik hodin. Zeleninu očistěte a nakrájejte na tenké nudličky. Rozehřejte pánev, potřete ji olejem a maso na ní z obou stran upečte a pak uložte v teple. Do pánve přidejte...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    roštěnky se zeleninou dělám. Jsou dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist