Smetanová zmrzlina se šlehačkou

Smetanu ušlehejte s jednou lžící cukru, s druhou lžící utřete žloutky. Třetí vejce použijeme na bílek, ze kterého vyšleháme tuhý sníh. Všechny tři části opatrně spojte, naplňte formičky a dejte do mrazáku. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    na tuhle dobrotu se už dlouho chystám – to bude mňamina

    Viky17

    Smetanová zmrzlina – další skvělý recept na hříšku dobrotu, určitě jej vyzkouším :-)))

    l
    Lucka258

    Podobnou jsme doma minulý rok zkoušeli a dávali jsme to ještě na oplatek jako se dělá Ruská zmrzlina 🙂

    z
    Zuzana2403

    Děkuji za výborný recept. I když je dnes k dostání nepřeberné množství zmrzlin a nanuků, tento je poctivý a chutný. A každý si může ještě vylepšit různými příchutěmi.

    s
    sportinka1

    asi ju vyskušam , len by ma zaujímalo , kolko toho vyjde z jednej dávky

    l
    ladouch

    Zmrzlinu jsem ještě doma nezkoušela, ale tohle vypadá jednoduše.

    x
    xxkouckaxx

    zmrzlina se u nás baští ve velkém , tak bych tohle mohla zkusit !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist