Smetanová zmrzlina se šlehačkou
Smetanu ušlehejte s jednou lžící cukru, s druhou lžící utřete žloutky. Třetí vejce použijeme na bílek, ze kterého vyšleháme tuhý sníh. Všechny tři části opatrně spojte, naplňte formičky a dejte do mrazáku. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie
na tuhle dobrotu se už dlouho chystám – to bude mňamina
Smetanová zmrzlina – další skvělý recept na hříšku dobrotu, určitě jej vyzkouším :-)))
Podobnou jsme doma minulý rok zkoušeli a dávali jsme to ještě na oplatek jako se dělá Ruská zmrzlina 🙂
Děkuji za výborný recept. I když je dnes k dostání nepřeberné množství zmrzlin a nanuků, tento je poctivý a chutný. A každý si může ještě vylepšit různými příchutěmi.
asi ju vyskušam , len by ma zaujímalo , kolko toho vyjde z jednej dávky
Zmrzlinu jsem ještě doma nezkoušela, ale tohle vypadá jednoduše.
zmrzlina se u nás baští ve velkém , tak bych tohle mohla zkusit !