Smetanová buchta

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Všechny suroviny smícháme dohromady a vlijeme do vymaštěného plechu s vyšším okrajem. Uděláme si pudink z 1/2 litru mléka a teplý dáváme se lžící na syrové těsto. Dáme péct. Po upečení potřeme zakysanou smetanou. Posypeme nastrouhanou čokoládou. Dáme vychladit!

Diskuze

5 komentářů

    b
    Bobina1

    Dělám – dávám tam i různé ovoce.

    x
    xxkouckaxx

    tuhle buchtičku znám a je to opravdu veliká dobrota !

    z
    Zuzana2403

    Buchty a koláče s použitím kysané smetany jsou velmi dobré,vřele doporučuji.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist