bramb-kase.jpg

Smetanová bramborová kaše

Oloupané, pokrájené brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka. Propasírujeme. Přidáme máslo+smetanu+wasabi a limetkovou šťávu. Šleháme do nadýchané konzistence. Dle chuti osolíme. Zdobíme růžičkou složenou ze zázvorových plátků.

Diskuze

7 komentářů

    m
    martinnatr

    to může být zajímavé s tím wasabi

    j
    jankac

    Bramborovú kašu mám najradšej klasiku.

    l
    ladouch

    Toho křenu je tam hodně, děti by to asi nejedly.

    b
    Bobina1

    bramborovou kaši dělávám často, ale klasiku.

    l
    lucik21

    wasabi je hodně ostré, tak jsem zvědavá jak to bude chutnat

    v
    viki11

    Příloha např. k masu zase jinak.

    g
    glady

    Tento recept se mi velice líbí. Určitě jej vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist