smazeny-porek-v-testicku-352x198.jpg

Smažený pórek obalovaný v těstíčku

Pórky očistěte a nakrájejte na asi 5cm špalíčky. Vhoďte je do vroucí osolené vody, krátce povařte a prudce zchlaďte ledovou vodou. Nechte okapat. Vejce rozšlehejte s pivem, osolte a zahustěte moukou tak, aby vzniklo vláčné těstíčko. Každý špalíček opatrně namočte do těsta a usmažte...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Smažený pórek obalovaný v těstíčku by som rada vyskúšala.

    l
    lucik21

    Smažený pórek obalovaný v těstíčku určitě udělám

    p
    patricia077

    To je hodně zajímavý recept, pórek mám ráda 🙂

    b
    Bobina1

    Porek mám ráda, ale smažený jsem jej nikdy nedělala.

    l
    lidka2

    Pórek máme rádi, včera jsem vařila pórkovou polévku a smažený pórek neznám, určitě zkusím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist