smazeny-porek-v-testicku.jpg

Smažený pórek obalovaný v těstíčku

Pórky očistěte a nakrájejte na asi 5cm špalíčky. Vhoďte je do vroucí osolené vody, krátce povařte a prudce zchlaďte ledovou vodou. Nechte okapat. Vejce rozšlehejte s pivem, osolte a zahustěte moukou tak, aby vzniklo vláčné těstíčko. Každý špalíček opatrně namočte do těsta a usmažte...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Smažený pórek obalovaný v těstíčku by som rada vyskúšala.

    l
    lucik21

    Smažený pórek obalovaný v těstíčku určitě udělám

    p
    patricia077

    To je hodně zajímavý recept, pórek mám ráda 🙂

    b
    Bobina1

    Porek mám ráda, ale smažený jsem jej nikdy nedělala.

    l
    lidka2

    Pórek máme rádi, včera jsem vařila pórkovou polévku a smažený pórek neznám, určitě zkusím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist