porek-v-testicku-352x198.jpg

Smažený pórek obalovaný v těstíčku

Pórky očistěte a nakrájejte na asi 5 cm špalíčky. Vhoďte je do vroucí osolené vody, krátce povařte a prudce zchlaďte ledovou vodou. Nechte okapat. Vejce rozšlehejte s pivem, osolte a zahustěte moukou tak, aby vzniklo vláčné těstíčko. Každý špalíček opatrně namočte do těsta...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist