smazeny-kvetak.jpg

Smažený obalovaný květák

Květák si namočíme do mísy s vodou, propláchneme a vyjmeme. Rozdělíme si ho na menší porce – růžičky. Jednotlivé porce obalíme v trojobalu – mouka, vejce, strouhanka a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Diskuze

3 komentáře

    l
    lucik21

    Smažený obalovaný květák je klasika, dělávám

    l
    ladouch

    Máme ho rádi ale já ho napřed trochu předvařím.

    b
    Bobina1

    Smažený obalovaný květák mám ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist