Smažený obalovaný květák
Květák si namočíme do mísy s vodou, propláchneme a vyjmeme. Rozdělíme si ho na menší porce – růžičky. Jednotlivé porce obalíme v trojobalu – mouka, vejce, strouhanka a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Květák si namočíme do mísy s vodou, propláchneme a vyjmeme. Rozdělíme si ho na menší porce – růžičky. Jednotlivé porce obalíme v trojobalu – mouka, vejce, strouhanka a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Smažený obalovaný květák je klasika, dělávám
Máme ho rádi ale já ho napřed trochu předvařím.
Smažený obalovaný květák mám ráda.