Smažený květák

Květák si namočíme do mísy s vodou, propláchneme a vyjmeme. Rozdělíme si ho na menší porce – růžičky. Květák nevaříme, lépe vynikne jeho chuť. Vařením a dalším smažením se z něj stává jen měkká zelenina ve strouhance.   Jednotlivé porce obalíme v trojobalu –...

Diskuze

3 komentáře

    g
    glady

    Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Smažený květák je naše oblíbené jídlo s mladými brambůrkami !

    b
    Brubak

    tohle je fakt klasika

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist