smazeny-kapr_2.jpg

Smažený kapr

Kapra naporcujeme na filety nebo podkovy, osolíme a obalíme v trojobalu (mouka, vejce, mléko, strouhanka). Obalané porce kapra pak smažíme dozlatova.

Diskuze

5 komentářů

    nova2

    Vánoční klasika s bramborovým salátem.

    j
    jankac

    Smažený kapr ma veľmi neláka, pre veľa kostí.

    l
    lucik21

    Smažený kapr nesmí na Vánoce chybět, ale já raději hlívu

    j
    jankac

    Smažený kapr sa u nás neje, lebo má veľa kostičiek.

    b
    Bobina1

    Smaženého kapra mám ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist