Smažený chřest s vínem

Čistý a ve slané vodě s vínem uvařený chřest důkladně scedíme. Obalíme v mouce, vajíčku a strouhance a smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší a přepuštěným máslem nebo listy salátu.

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Chřest je opravdová lahůdka – musím jej konečně ochutnat !

    a
    amnoroc

    smažený chřest jsem ještě nejedl, ale může to být také dobré

    x
    xxkouckaxx

    chřest nás nějak neláká

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist