smazeny-celer.jpg

Smažený celer

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Oloupaný a omytý celer krátce povaříme ve slané vodě. Potom ho vyndáme, nakrájíme jej na asi 1 cm silná kolečka (nebo jiný tvar) a obalíme v trojobalu. Smažíme na oleji. Jako příloha se hodí brambory.

Diskuze

9 komentářů

    m
    martinnatr

    to jsem nezkoušela, ale proč ne…

    z
    Zuzana2403

    Už jsem slyšela tolik chvály na smažený celer, ale ještě jsem neměla odvahu vyzkoušet.

    l
    ladouch

    Už jsme vyzkoušeli a moc nám chutnal.

    l
    lidka2

    Celer mi chutná v pomazánkách, smažený bych taky měla zkusit.

    j
    jankac

    Zeler nemám rada, lebo je veľmi aromatický.

    v
    viki11

    Obalovaný smažený celer je veliká pochoutka. Nemusí být vždy jen maso.

    b
    Bobina1

    Smažený celer jsem jedla u maminky. Docela mě chutnal.

    l
    lucik21

    smaženýn celer je pro mě velká pochoutka, doporučuji

    g
    glady

    ještě jsem nezkoušela, ale vyzkouším, nemusíme pořád mít jen maso

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist