Smažený celer
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Oloupaný a omytý celer krátce povaříme ve slané vodě. Potom ho vyndáme, nakrájíme jej na asi 1 cm silná kolečka (nebo jiný tvar) a obalíme v trojobalu. Smažíme na oleji. Jako příloha se hodí brambory.
to jsem nezkoušela, ale proč ne…
Už jsem slyšela tolik chvály na smažený celer, ale ještě jsem neměla odvahu vyzkoušet.
Už jsme vyzkoušeli a moc nám chutnal.
Celer mi chutná v pomazánkách, smažený bych taky měla zkusit.
Zeler nemám rada, lebo je veľmi aromatický.
Obalovaný smažený celer je veliká pochoutka. Nemusí být vždy jen maso.
Smažený celer jsem jedla u maminky. Docela mě chutnal.
smaženýn celer je pro mě velká pochoutka, doporučuji
ještě jsem nezkoušela, ale vyzkouším, nemusíme pořád mít jen maso