Smažené jablečné koblihy
Mouku prosijeme a smícháme s práškem do pečiva, vmícháme vejce, sůl, rum, mléko a jablka nastrouhaná nahrubo. Všechno smícháme a pak lžící tvarujeme koblížky, které usmažíme po obou stranách v rozpáleném tuku. Usmažené ozdobíme marmeládou nebo ovocem a kopečkem šlehačky. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie
Jablkové koblihy dělám ráda, zvláště v období jablek
určitě budou výborné, zkusím.
Tak na tyhle koblížky se úplně sbíhají sliny….musí být výborné.
Mám doma skoro stejný recept po mojí babičce, je to dobrota:)
Tento recept je velmi jednoduchý a oblíbený nejen u dětí, ale i dospělých. Vyzkoušejte.
Tak na těch by si děti určitě pochutnaly, určitě zkusím.