Smažené dršťky s česnekem

Uvařené dršťky opepříme, osolíme, potřeme česnekem a obalíme v klasickém trojobalu. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Při podávání můžete zdobit česnekovými chipsy. Jako přílohu můžeme podávat bramborový salát, vařené brambory, bramborová kaše.

Diskuze

2 komentáře

    k
    krockovapavla

    Nemám vůbec ráda dršťky, jsou odporné…

    z
    Zuzana2403

    No nevím, raději osmažím vepřové nebo kuřecí a dršťky použiji do polévky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist