bramborove-bochanky-352x198.jpg

Smažené bramborové bochánky po indicku

Brambory oloupejte, nakrájejte na malé kostičky a uvařte v osolené vodě doměkka. Cibuli nakrájejte najemno, vymačkejte z ní šťávu a cibuli dejte do misky. Přimíchejte k ní koření a špetku soli. Smíchejte 2 lžičky citrónové šťávy s kořeněnou směsí, přidejte nasekanou koriandrovou nebo petrželkovou nať (několik...

Diskuze

1 komentář

    i
    ivanka294

    skvělé

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist