Smažené banány ve strouhance
Banány oloupeme a rozřízneme – podélně a na půl. Rozehřejeme na pánvi olej. Banány obalíme ve vajíčku a potom ve strouhance (jako řízek). Opečeme na pánvi do zlatova. Hotové banány položíme na ubrousky pro odsátí přebytečného oleje. Nesladíme! Moučníky a dezerty – inspirativní...
Tento recept mě nijak neláká, nacucaný banán v oleji.
Ja som nieco podobné jedla v cínskej restaurácii aj som robila doma,no robí sa cestícko,je to chutné.
Obalit banán ve vajíčku a strouhance jsem nezkoušela, názor že je to škoda jsem nezměnila… Ovoce mám nejradši čerstvé.
takto upravené banány jsem nikdy nejedla, recetp je zajímavý a určitě stojí za vyzkoušení
Banány takhle upravené opravdu nemusím,nejlepší pro mne je čerstvý.
tak tohle jsem jedla, ale byly obalované v kokosu
Tak takhle jsem je ještě nedělala. Znám je s karamelem. Toto bude také výborné, vyzkouším.
v tescu mají levné banány , takže jdu koupit a budeme smažit 🙂 !
no tak toto si fakt neviem predstavit ako chuti… asi nebudem ani skusat a kazit si chute
Tyjo, nedokážu si to představit, přijde mi to takové zbytečné, smažit ovoce.
Přijde mi trochu barbarské kazit chuť a vitaminy obsažené v banánech
obalované banány – hmmm tak nic podobného jsem nejedla – vyzkouším
Tu chutˇsi nedovedu představit, flambovaný banán mám ráda.
Teplý dezert s lahodnou chutí – vypadá to dost jednoduše , možná vyzkouším !
Smažené obalované banány – vypadají na obrázku úchvatně, ráda bych se na ně nechala pozvat, ale sama bych je asi nepřipravovala, já si banán krájím do bílého jogurtu.
Zajímavý tip, nikdy by mě totiž nenapadlo smažit banány, zajímá mě jak to chutná.
smažený banán jsem už měla,ale moc mi nechutnal