smazena-vejce-v-testicku-352x198.jpg

Smažená vejce v bylinkovém těstíčku

Z mouky, mléka a syrových vajec připravíme hustší těstíčko, které osolíme, opepříme, přidáme do něj jemně nasekaný tymián a na závěr vmícháme jedlou sodu. Uvařená vejce oloupeme, obalíme v těstíčku, vložíme do pánve s větší vrstvou lehce rozehřátého oleje a usmažíme ze všech stran...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist