Smažená jablíčka v mandlovém obalu

Mandle ve slupce jemně nastrouháme. Žloutky prošleháme s vaječným koňakem. Jablka nakrájíme na kolečka o síle asi 1,5 cm. Potom z jejich středu vykrojíme jádřince. Jablkové kroužky obalujeme v pudinkovém prášku, žloutcích s koňakem a nakonec v nastrouhaných mandlích. Smažíme na oleji dorůžova a necháme okapat na...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Smažená jablíčka v mandlovém obalu – už se na to dlouho chystám !

    b
    Brubak

    ty mandličky jsou výborné, dodají tomu luxusní příchuť

    o
    ostrowid

    To vypadá velice lákavě a stojí určitě za vyskoušení

    x
    xxkouckaxx

    musí to být moc dobré , bezva pohoštění pro návštěvu i domácí !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist