Smažená jablíčka v mandlovém obalu

Suroviny

mandle
150 g
velká zelená jablka
2 ks
žloutky
2 ks
vaječný koňak
1/2 dcl
šlehačka
čokoládová poleva
olej

Postup přípravy:

Mandle ve slupce jemně nastrouháme. Žloutky prošleháme s vaječným koňakem. Jablka nakrájíme na kolečka o síle asi 1,5 cm. Potom z jejich středu vykrojíme jádřince.

Jablkové kroužky obalujeme v pudinkovém prášku, žloutcích s koňakem a nakonec v nastrouhaných mandlích. Smažíme na oleji dorůžova a necháme okapat na papírové utěrce.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.8.2011 4:42| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist