Slovenské langoše se sýrem a kečupem

Suroviny

hladká mouka
1 kg
mléko
6 dcl
zakysaná smetana
1 ks
droždí
20 g
vejce
2 ks
sůl
1 1/2 KL
kečup
sýr
česnek

Postup přípravy:

Všechny suroviny vymícháme v hladké těsto, které vložíme do moukou vysypané mísy a dáme uležet přes noc do chladničky. Těsto se musí vypracovávat 20 minut!

Druhý den vytvarujeme z těsta placičky, které opékáme na oleji. Podáváme s kečupem, sýrem nebo česnekem dle Vaší chuti.

 

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.3.2011 9:53| autor: MARSYZ

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist