slovacka-zeleninova-polevka-352x198.jpg

Slovácká zeleninová polévka

Kořenovou zeleninu očistěte a nakrájejte na kostičky, květák rozeberte na drobné růžičky. Zalijte vodou, trochu osolte a uvařte doměkka. Po chvíli varu přidejte nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Pokud máte hrášek mražený, přidejte ho do polévky současně s cibulí. Pokud máte sterilovaný,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist