slezske-pirohy-352x198.jpg

Slezské pirohy se škvarky

Brambory umeleme, přidáme vejce, krupici, mouku a sůl a zpracujeme v těsto. Třetinu škvarků nasekáme, česnek prolisujeme a přidáme do těsta, propracujeme. Těsto vyválíme na plát silný asi 5 mm a rozkrájíme na čtverce. Plníme zbylými škvarky, okraje potřeme olejem a dobře přitiskneme. Smažíme v rozpáleném...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist