linecke.jpg

Slepované linecké cukroví s marmeládou

Na vál prosijeme mouku s cukrem, přidáme rozdrobené máslo a těsto zpracujeme se žloutky. Podle potřeby přidáme trochu mléka. Linecké těsto musíme dobře propracovat, aby bylo zcela hladké a stejnorodé. Zpracování nesmíme však přehánět. Příliš dlouhým hnětením těsta dochází, jak říkáme, ke „spáření...

Diskuze

8 komentářů

    d
    Daniela76

    Linecké pečivo mám moc ráda a k Vánocům nesmí určitě chybět.

    b
    brontik

    milujeme s kávičkou nebo s čajíkem doporučuji

    8
    88pacicka88

    Toto linecke testo znam,a je vazne dobre. Ja do testa ale pridavam jeste citronovou kuru.

    l
    lidka2

    Linecké na našem vánočním stole nesmí chybět, je to klasika

    k
    krockovapavla

    Staré známé klasické cukroví, ale já ho mám stejně nejraději ze všech.

    l
    ladouch

    Linecké miluje vnouček, kvůli němu ho dělám, já ho také moc nemusím.

    l
    lucik21

    linecké dělám podobné a je moc dobré,dokonce už budu dělat novou várku

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist