Slepované hříbečky
Z mouky, mandlí, másla, cukru a rumu uděláme těsto. Chvíli ho necháme odležet, potom vyválíme a vykrajujeme hříbky. Pečeme ve vyhřáté troubě. Po vychladnutí slepujeme marmeládou (místo marmelády můžeme použít i máslový krém), a hlavičky hříbků máčíme v čokoládě. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní...
Určitě tento recept vyzkoušíme. Líbí se mi.
Mandlové hříbečky jsou určitě výtečné.Recept si pak vyzkouším.
Vděčná a chutná skoro vánoční klasika. Ještě líp vypadají s nožičkama „od trávy“ (potravinářským barvivem)
Mám moc ráda vánoční cukroví a taky ho ráda vyrábím:) Tyto hříbečky taky vyzkouším.
Určitě vyzkouším.
Cukroví vypadá dobře, hezké bude nazdobené jako muchomůrky.
To bude dobrota. Moc pěkný recept.