mandl-hribecky.jpg

Slepované hříbečky

Z mouky, mandlí, másla, cukru a rumu uděláme těsto. Chvíli ho necháme odležet, potom vyválíme a vykrajujeme hříbky. Pečeme ve vyhřáté troubě. Po vychladnutí slepujeme marmeládou (místo marmelády můžeme použít i máslový krém), a hlavičky hříbků máčíme v čokoládě. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní...

Diskuze

7 komentářů

    g
    glady

    Určitě tento recept vyzkoušíme. Líbí se mi.

    d
    Daniela76

    Mandlové hříbečky jsou určitě výtečné.Recept si pak vyzkouším.

    l
    lidka2

    Vděčná a chutná skoro vánoční klasika. Ještě líp vypadají s nožičkama „od trávy“ (potravinářským barvivem)

    k
    krockovapavla

    Mám moc ráda vánoční cukroví a taky ho ráda vyrábím:) Tyto hříbečky taky vyzkouším.

    v
    viki11

    Určitě vyzkouším.

    z
    Zuzana2403

    Cukroví vypadá dobře, hezké bude nazdobené jako muchomůrky.

    b
    Bobina1

    To bude dobrota. Moc pěkný recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist