Slepované hříbečky

Suroviny

mleté mandle
170 g
hladká mouka
200 g
máslo
170 g
moučkový cukr
70 g
rum
3 PL
marmeláda
1 ks
čokoládová poleva
1 ks

Postup přípravy:

Z mouky, mandlí, másla, cukru a rumu uděláme těsto. Chvíli ho necháme odležet, potom vyválíme a vykrajujeme hříbky. Pečeme ve vyhřáté troubě. Po vychladnutí slepujeme marmeládou (místo marmelády můžeme použít i máslový krém), a hlavičky hříbků máčíme v čokoládě.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.11.2012 1:48| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist