Slepované hříbečky

Suroviny

mleté mandle
170 g
hladká mouka
200 g
máslo
170 g
moučkový cukr
70 g
rum
3 PL
marmeláda
1 ks
čokoládová poleva
1 ks

Postup přípravy:

Z mouky, mandlí, másla, cukru a rumu uděláme těsto. Chvíli ho necháme odležet, potom vyválíme a vykrajujeme hříbky. Pečeme ve vyhřáté troubě. Po vychladnutí slepujeme marmeládou (místo marmelády můžeme použít i máslový krém), a hlavičky hříbků máčíme v čokoládě.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.11.2012 1:48| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist