Slepice na dvakrát

Slepici rozkrojíme napůl a předvaříme v osolené vodě spolu s kořenovou zeleninou, celým pepřem a bobkovým listem. Poté slepici vyjmeme a vývar scedíme. Jednu polovinu slepice silně prošpikujeme částí slaniny, podlijeme ji vývarem a pečeme v troubě do měkka.  Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme...

Diskuze

9 komentářů

    j
    jenetka

    Musí to určitě dobře chutnat, jak se tak na to dívám.

    x
    xxkouckaxx

    Slepice na dvakrát rozhodně vypadá zajímavě – vyzkouším !

    k
    krockovapavla

    Slepice je výborná a moc dobrá.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to na svíčkovou ze slepice – musím vyzkoušet !

    v
    viwi

    zajímavý recept, ráda někdy vyzkouším

    s
    stepanecka

    Já bych vynechala veškerou zeleninu. Bude to tak lepší.

    a
    aknela11

    vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist