slehana-babovka.jpg

Šlehaná bábovka s citrónovou kůrou

Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vanilinový cukr, olej, citrónovou kůru a vodu a všleháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a špetkou soli. Na závěr do těsta lehce vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Těsto nalijeme do pečlivě vymazané a vysypané bábovkové formy několik centimetrů pod...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Klasický, oblíbený, výborný recept.

    j
    jankac

    Šlehaná bábovka s citrónovou kůrou je stará dobrá klasika.

    k
    kajinek

    Bábovky s citronovou kůrou děláme dost často

    l
    lucik21

    Šlehaná bábovka s citronovou kúrou vypadá dost dobře

    l
    ladouch

    Bábovky jsou u nás hodně oblíbené.

    b
    Bobina1

    Šlehaná bábovka s citrónovou kůrou bude dobrá. Bábovky dělávám.

    b
    Božena Brázdilová

    Ale tu citronovou kůru již nedávám. Je chemicky ošetřovaná.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist