cukrovi-ze-slehacky.jpg

Šlehačkové cukroví

Z uvedených surovin uděláme vláčné těsto. Chvíli necháme odpočinout, potom vyválíme a vykrajujeme různé drobnější tvary. Upečeme dorůžova a ještě horké je obalujeme v moučkovém cukru. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Cukroví ze šlehačky som už hrozne dlho nerobila.

    m
    martinnatr

    dělám také, ale dávám hladkou mouku

    k
    krockovapavla

    Tohle cukroví jsme zkoušeli minulý rok a chutná velice dobře.

    d
    Daniela76

    Cukroví ze šlehačky může být dobrý,zkusila bych toho pár kousků udělat.

    l
    lidka2

    Já jsem ho dělala jednou a přišlo mi chuťově dost nevýrazné. U nás doma nezabodovalo.

    l
    ladouch

    Dělám ho také a mohu jen doporučit je moc dobré.

    b
    Bobina1

    Cukroví ze šlehačky se mě moc líbí- to bude jistě moc dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist