slehackove-cukrovi_2.jpg

Šlehačkové cukroví obalované v cukru

Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme různé tvary. Upečeme a ještě teplé obalujeme v cukru. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

3 komentáře

    a
    aknela11

    cukroví je moc dobré děláme ho už léta. super 🙂

    j
    jankac

    Niekedy ich piekla moja mama.

    l
    lidka2

    Tohle cukroví jsem před lety zkusila, ale u nás doma se neujalo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist