slany-spenatovy-zavin-352x198.jpg

Slaný špenátový závin

Listy čerstvého špenátu omyjeme a natrháme na kousky (zmrazené listy necháme jen rozmrznout). Vložíme je do kastrolu, podlijeme trochou vody a podusíme asi 5 minut. Pak přidáme smetanu, špenát osolíme, lehce opepříme a dusíme ještě asi 10 minut. Na závěr vmícháme žloutky...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist