Slané kynuté lívance
Máslo rozpusťte a vlijte do mléka, droždí utřete s cukrem, přilijte mléko s rozpuštěným máslem, a přidejte vejce a mouku. Vymíchejte lívancové těsto (polotekuté) a nechte kynout. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Zelí nakrájejte najemno, orestujte na másle a ochuťte solí, pepřem a cukrem. Pár minut poduste...
zajímavé, vyzkouším to, zelí je fajn
Super nápad, úplně cítím tu vynikající chuť, o víkendu vyzkouším a možná přidám i trochu podušených hub.
Zajímavý recept. Určitě vyzkoušíme.
Dělám něco podobného bez kynutí 🙂
Tak tento recept musím vyzkoušet. Velmi zajímavá kombinace.
takové lívance musím někdy vyzkoušet, recept jsem ji uložila
Zkoušela jsem a jsou výborné! 🙂
Slané kynuté lívance se zelím – to by bylo skvělé jídlo na posezení s vínečkem !
Slané kynuté lívance se zelím – to vypadá jako moc dobrá mňamka, určitě vyzkoušíme.
Tuhle variantu neznám,ale určitě vyzkouśim.Vypadají lákavě a určitě budou i dobré.
Lívance jsme zatím dělala jen nasladko, ale proč ne.
kynuté lívance se zelím – nikdy jsem nic podobného nejedla – vyzkouším
Tyto lívance mám moc ráda, je to velmi dobrý a chutný recept.
mě zelí nadýmá, ale jinak lívance můžu