livance-se-zelim.jpg

Slané kynuté lívance

Máslo rozpusťte a vlijte do mléka, droždí utřete s cukrem, přilijte mléko s rozpuštěným máslem, a přidejte vejce a mouku. Vymíchejte lívancové těsto (polotekuté) a nechte kynout. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Zelí nakrájejte najemno, orestujte na másle a ochuťte solí, pepřem a cukrem. Pár minut poduste...

Diskuze

18 komentářů

    m
    martinnatr

    zajímavé, vyzkouším to, zelí je fajn

    z
    Zuzana2403

    Super nápad, úplně cítím tu vynikající chuť, o víkendu vyzkouším a možná přidám i trochu podušených hub.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě vyzkoušíme.

    l
    lidka2

    Dělám něco podobného bez kynutí 🙂

    m
    Mlny17

    Tak tento recept musím vyzkoušet. Velmi zajímavá kombinace.

    h
    helenadon

    takové lívance musím někdy vyzkoušet, recept jsem ji uložila

    b
    Beruska2412

    Zkoušela jsem a jsou výborné! 🙂

    x
    xxkouckaxx

    Slané kynuté lívance se zelím – to by bylo skvělé jídlo na posezení s vínečkem !

    Viky17

    Slané kynuté lívance se zelím – to vypadá jako moc dobrá mňamka, určitě vyzkoušíme.

    d
    Daniela76

    Tuhle variantu neznám,ale určitě vyzkouśim.Vypadají lákavě a určitě budou i dobré.

    l
    ladouch

    Lívance jsme zatím dělala jen nasladko, ale proč ne.

    a
    aknela11

    kynuté lívance se zelím – nikdy jsem nic podobného nejedla – vyzkouším

    k
    krockovapavla

    Tyto lívance mám moc ráda, je to velmi dobrý a chutný recept.

    l
    lucik21

    mě zelí nadýmá, ale jinak lívance můžu

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist