Sladko-kyselé kuře
Kuřecí řízky očistěte a na oleji opečte dozlatova. Pak řízky osolte a uchovejte je v teple – třeba v mírně nahřáté troubě. Do pánve s výpekem přidejte máslo a orestujte na něm na proužky nakrájenou cibuli a kostičky ananasu. Když je ananas ze všech stran opečený...
Toto kuře je oprAVdu velmi chutné a vynikající.
tak tomu říkám zajímavý recept – ananas a chilli papričky jsou zajímavé !
Sladko-kyselé kuře – další dobrota z kuřecích prsíček, už se mi sbíhají sliny, musíme vyzkoušet.
O vareni kurete jsem si hezka pocetla tady
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-vareni-drubez-a-kralik-1-dil/
recept mě velmi zaujal,určitě vyzkouším.A protože obahuje chilli papričky zaujme i manžela.
Zajímavý recept, který stojí za vyzkoušení.