Sladké pavézky

Veku nakrájenou na plátky pomažeme džemem nebo povidly a slepíme vždy dvě k sobě. Z ostatních surovin si připravíme hustší těstíčko, v kterém pavézky namáčíme a smažíme na tuku. Hotové pocukrujeme a podáváme. Můžeme je také sypat skořicí.

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Veka s džemem obalená v těstíčku – dobrota , musím zase udělat !

    l
    ladouch

    Vyzkoušela jsem a mohu jen doporučit je to dobrota, díky za recept.

    k
    krockovapavla

    Neobvyklé, ale moc moc dobré jídlo:)

    x
    xxkouckaxx

    tak jsem podle receptu udělala dítkám večeři a spokojenost byla veliká !

    x
    xxkouckaxx

    parádní receptík – to bude sladká bašta k večeři !

    i
    inakub

    Dělávám pokud zbyde veka ,tento recept jsem poprvé jedla ve školní jídelně .Je jednoduchý ,rychlý a levný.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist