ovesna-kase.jpg

Sladká ovesná kaše

Na povrch: 4 dkg másla (na polití), 4 dkg cukru (na posypání) Ovesné vločky dáme vařit na 25-30 minut, ke konci vaření přidáme cukr. Kaši omastíme máslem, pocukrujeme a zdobíme ovocem…

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Sladká ovesná kaše som ešte nejedla, ale asi si ju vyskúšam, lebo je zdravá.

    n
    Brouček

    Tohle mi teda jako dietní kaše nepřijde, to se na mě nezlobte.

    l
    ladouch

    U nás by jí nejedl nikdo, ani já ne.

    l
    lucik21

    Ovesnou kaši si dělávám, je moc dobrá

    g
    glady

    tak to já teda nemusím, ale pro dětičky proč ne……

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist