Skvělý domácí tvaroh
Mléko přiveďte k varu a přidejte citrónovou šťávu. Míchejte, až se bílkovina oddělí od syrovátky. Proceďte přes plátýnko a nechte zatížené odkapat, nejlépe přes noc. Z 1 litru mléka je cca 160 g tvarohu. Recept by bileplus.eu
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Mléko přiveďte k varu a přidejte citrónovou šťávu. Míchejte, až se bílkovina oddělí od syrovátky. Proceďte přes plátýnko a nechte zatížené odkapat, nejlépe přes noc. Z 1 litru mléka je cca 160 g tvarohu. Recept by bileplus.eu
Docela by mne zajímalo zda už někdo tento recept zkoušel.
Super! Přesně tohle jsem hledala. Jen doufám, že je recept opravdu ověřený a můžu se těšit na domácí hustý tvaroh.
Zajímavý recept, vyzkouším ho.
Zajímavý recept, určitě ho vyzkouším. Já dělám domácí lučinu a je super, tak proč ne tvaroh.
Domácí tvaroh jsem ještě nedělala
Domácí tvaroh som robievala, ale citrónovú šťavu som nedávala, ale ona asi urýchľuje výrobu tvarohu.
Dobrý recept, až koupím pravé domácí mléko tak ho ráda vyzkouším 🙂