palak-paneer.jpg

Skvělý domácí tvaroh

Mléko přiveďte k varu a přidejte citrónovou šťávu. Míchejte, až se bílkovina oddělí od syrovátky. Proceďte přes plátýnko a nechte zatížené odkapat, nejlépe přes noc. Z 1 litru mléka je cca 160 g tvarohu. Recept by bileplus.eu

Diskuze

9 komentářů

    b
    Bobina1

    Docela by mne zajímalo zda už někdo tento recept zkoušel.

    l
    liddduska

    Super! Přesně tohle jsem hledala. Jen doufám, že je recept opravdu ověřený a můžu se těšit na domácí hustý tvaroh.

    l
    ladouch

    Zajímavý recept, vyzkouším ho.

    l
    lidka2

    Zajímavý recept, určitě ho vyzkouším. Já dělám domácí lučinu a je super, tak proč ne tvaroh.

    l
    lucik21

    Domácí tvaroh jsem ještě nedělala

    j
    jankac

    Domácí tvaroh som robievala, ale citrónovú šťavu som nedávala, ale ona asi urýchľuje výrobu tvarohu.

    Viky17

    Dobrý recept, až koupím pravé domácí mléko tak ho ráda vyzkouším 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist