holandske-rizky.jpg

Skvělé holandské řízky se sýrem a mletým

Den předem promícháme maso s mlékem a dáme do lednice. Druhý den přidáme sýr, osolíme a opepříme. Navlhčenýma rukama tvarujeme řízky, které vložíme nejdřív do rozšlehaného vejce, a pak obalíme ve strouhance a ještě jednou do vejce, a znova do strouhanky. Potom na oleji usmažíme.

Diskuze

5 komentářů

    nova2

    Také dělám a jsou moc dobré.

    l
    lucik21

    Skvělé holadnské řízky mám ráda, občas je udělám

    l
    ladouch

    Jsou výborné, máme je rádi.

    b
    Bobina1

    Skvělé holandské řízky občas taky dělám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist