Skvělé holandské řízky se sýrem a mletým

Suroviny

mleté maso (vepřová plec)
500 g
nastrouhaný eidam
200 g
mléko
1 hrnek
sůl
pepř

Postup přípravy:

Den předem promícháme maso s mlékem a dáme do lednice. Druhý den přidáme sýr, osolíme a opepříme. Navlhčenýma rukama tvarujeme řízky, které vložíme nejdřív do rozšlehaného vejce, a pak obalíme ve strouhance a ještě jednou do vejce, a znova do strouhanky. Potom na oleji usmažíme.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.1.2016 9:28| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist