smazena-jablicka.jpg

Skvělá smažená jablíčka se skořicí

Opláchnutá jablka necháme důkladně okapat, pak je nakrájíme na plátky, vyrobíme tak kolečka s částí jádřince uprostřed. Jaderníky vykrojíme například škrabkou na brambory. Jednotlivé plátky jablíček namáčíme v těstíčku a ihned smažíme v dobře rozpáleném oleji po obou stranách dorůžova. Usmažené sypeme skořicovým cukrem...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Smažená jablečná kolečka se skořicí dělám a je to mňamka.

    g
    glady

    výborné jako dezert i jako sladké hlavní jídlo…….

    j
    jankac

    Ja som ešte smažená jablíčka nerobila, ale už ich musím vyskúšať.

    l
    ladouch

    Chutnají mě čerstvá i takto upravená.

    l
    lucik21

    Smažená jablka bych si nedala, raději pečená nebo jen tak

    l
    libelula

    Fotka je nádherná a jablíčka v těstíčku vypadají a myslím si, že i chutnají moc dobré. Tuhle dobrotu musím udělat.

    b
    Bobina1

    Nejlepší je jablíčko čerstvé.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist