smazena-jablka.jpg

Skvělá smažená jablíčka s cukrem

Opatrně oddělíme žloutky od bílků. Do hrnce nasypeme přesátou mouku, sůl a cukr, pak nalijeme mléko s rozšlehanými  žloutky, víno a vše dobře promícháme. Nakonec vmícháme tuhý sníh ze dvou bílků, vypracujeme hladké těsto jako na kapání. Oloupaná jablka zbavená jádřinců nakrájíme...

Diskuze

4 komentáře

    Stanislava Nováková

    Jednoduchá příprava a jsou moc dobré. Akorát jsem tam nedala víno.

    l
    lidka2

    Mám ráda jablka, čerstvá a také sušená – křížaly. Takhle jsem je ještě nechutnala.

    j
    jankac

    SMAŽENÁ JABLÍČKA S CUKREM som ešte nejedla, rada by som ich ochutnala.

    b
    bobina1

    Nejlepší jsou čerstvá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist