Škvarková pomazánka s Knäckebrotem

Suroviny

Knäckebrot žitný se sezamem
dle potřeby
švarky
200 g
vejce
4 ks
větší šalotka
1 ks
hořčice
1 PL
česnek
1 stroužek
čerstvá pažitka
1 malý svazek
čerstvá majoránka
8 lístků
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Vajíčka uvaříme natvrdo, pomeleme spolu se škvarky, stroužkem česneku a šalotkou. Do směsi přimícháme hořčici, najemno nakrájenou pažitku, ochutíme solí a kořením. Vše spolu dohladka vymícháme. Natíráme na Knäckebrot a ozdobíme podle vlastní fantazie. Druhou alternativou servírování na party je dát škvarkovou pomazánku na desku, nalámat žitný knäckebrot a pomazánku jím nabírat.

Zdroj: Racio

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.11.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist