skvarkova-pomazanka.jpg

Škvarková pomazánka

Škvarky přesypeme do nádoby, která nám umožní jejich rozmixování. Můžeme k tomu použít chopper nebo tyčový mixér, který nám je pěkně rozdrtí. Mnohdy se nám stane, že jsou škvarky tvrdší a nejdou pořádně rozmixovat (zvláště u kupovaných). Stačí je pokropit mlékem, pěkně...

Diskuze

8 komentářů

    g
    glady

    škvarková pomazánka je moc dobrá a nepříliš zdravá…děláváme ji

    j
    jankac

    Škvarkovú pomazánku sme práve dojedli. Urobila som ju klasicky, len s horčicou a každý si ju dochutil podľa svojej chuti na chlebičku.

    l
    lidka2

    Škvarkovou pomazánku máme moc rádi – ať žije dietní strava .-)

    b
    brontik

    je výborná tu samou dělám ale bez vegety

    l
    ladouch

    Dělám jí moc si na ní pochutnáme.

    l
    lucik21

    Škvarková pomazánka je klasika, mám v ní ráda cibuli a kyselé okurky

    v
    viki11

    Škvarková pomazánka je oblíbena zejména mezi muži. K pivu se určitě hodí.

    b
    Bobina1

    Škvarkovou pomazánku dělavala moje maminka. Ale dělávala ji jen rozemletím škvarků se sádlem.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist