skvarene-houby-na-masle.jpg

Škvařené houby na másle s petrželkou

V pánvi nebo nižším hrnci se silným dnem zahřejeme máslo a necháme ho rozpouštět při velmi nízké teplotě, aby se z něho postupně odpařovala voda, za průběžného míchání a sbírání pěny přepouštíme asi 30 minut, hotové máslo by mělo být zlaté a čiré. Hotové...

Diskuze

3 komentáře

    l
    lucik21

    Škvařené houby na másle musí být pochoutka

    v
    viki11

    Škvařené houby na másle jsou výborný tip k uchování chutných hub na pozdější období.

    b
    Bobina1

    Škvařené houby na másle- zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist