Škubánky z jáhel

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Uvařte jáhlovou kaši (jáhly třikrát spařte v horké vodě, vsypte je do vařicího mléka a za stálého míchání vařte asi půl hodiny, dokud nezměknou). Z husté kaše vykrajujte lžící, kterou namáčíte v horkém rozpuštěném másle, škubánky a posypte...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Škubánky z jáhel , pochoutka pro děti i pro dospělé – to bych ráda ochutnala !

    a
    aknela11

    z jáhel – škubánky máme rádi, z jáhel – vyzkouším

    k
    krockovapavla

    Škubánky z jáhel jsou opravdu vynikající a výborné.

    x
    xxkouckaxx

    bohužel vůbec nevím jak jáhly chutnají , takže tohle asi vynechám

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist