skopova-kyta-se-slaninou.jpg

Skopová kýta se slaninou a bylinkami

Kýtu zbavíme přebytečného tuku, posypeme drceným jalovcem a bylinkami. Necháme v chladu několik hodin odpočinout. Potom protkneme kýtu částí slaniny (zbytek nakrájíme na kostičky). Maso opečeme na rozškvařené slanině, podlijeme vodou a pod pokličkou za občasného přelévání pečeme v troubě doměkka.

Diskuze

4 komentáře

    nova2

    Skopové maso nemám ráda.

    l
    lucik21

    Skopová kýta se slaninou a bylinkami vypadá moc zajímavě

    b
    Bobina1

    Skopovou kýtu se slaninou a bylinkami bych táda ochutnala.

    s
    stana1

    Skopová kýta se slaninou a bylinkami může být dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist