cevabcici.jpg

Šišky s kořením

K mletému masu přidáme vejce, velmi jemně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, sůl a všechno koření. Rukama dobře promícháme a propracujeme. Potom odkrajujeme polévkovou lžící masovou směs a tvarujeme ji mokrýma rukama na delší a tenké šišky. Ty zvolna opékáme po všech stranách v rozpáleném oleji....

Diskuze

8 komentářů

    d
    Daimon

    čevabčiči také máme velmi rádi a čas od času si tuto lahůdku dopřejeme. Lepší je z hovězího masa, je to chutnější 🙂

    l
    lidka2

    U nás ho má rád a dělá ho manžel, já ho tolik nemusím – radši karbanátky nebo sekanou.

    l
    ladouch

    Dělám ho občas, přidávám ještě červenou mletou papriku.

    v
    viki11

    Mleté maso se dá upravit na 100 způsobů. Čas od času čevapčiči připravuji.

    m
    martinnatr

    to mám ráda, často dělám z mletého masa

    l
    lucik21

    čevabčiči jsem nikdy moc ráda neměla, asi mi to něco připomínalo

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist