Šišky s kořením
K mletému masu přidáme vejce, velmi jemně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, sůl a všechno koření. Rukama dobře promícháme a propracujeme. Potom odkrajujeme polévkovou lžící masovou směs a tvarujeme ji mokrýma rukama na delší a tenké šišky. Ty zvolna opékáme po všech stranách v rozpáleném oleji....
čevabčiči také máme velmi rádi a čas od času si tuto lahůdku dopřejeme. Lepší je z hovězího masa, je to chutnější 🙂
U nás ho má rád a dělá ho manžel, já ho tolik nemusím – radši karbanátky nebo sekanou.
Dělám ho občas, přidávám ještě červenou mletou papriku.
Mleté maso se dá upravit na 100 způsobů. Čas od času čevapčiči připravuji.
to mám ráda, často dělám z mletého masa
čevabčiči jsem nikdy moc ráda neměla, asi mi to něco připomínalo