siskebab-352x198.jpg

Šiškebab s česnekem a mátou

Zhruba 2 hodiny před grilováním namočíme do studené vody špejle, na které budeme tvarovat šiškebaby. Stroužky česneku utřeme se solí, pepřem a vmícháme k mletému masu. Oloupanou cibuli jemně nakrájíme. Společně s vejcem cibuli vmícháme k masu, přidáme mátu, strouhanku a mouku. Vše důkladně propracujeme....

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Recept vypadá zaujímavo a chutne.

    nova2

    Vtipný název ,ale vypadá to dost chutně a stojí za vyzkoušení.

    s
    Stanislav Brázdil

    Šiškebab s česnekem a mátou vypadá dobře.

    b
    bobina1

    Šiškebab s česnekem a mátou by mě jistě chutnal.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist