sirup-z-maty.jpg

Sirup z máty a citrónů

Vodu smícháme s cukrem a přivedeme k varu. Jakmile nám začne směs houstnout, přidáme nadrobno nakrájené čerstvé lístky máty, krátce povaříme a přikryté necháme za občasného zamíchání 2-3 hodiny odstát. Tekutinu přecedíme, opět zahřejeme téměř k bodu varu. V této fázi přidáme šťávu z citrónu, promícháme...

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Tenhle sirup neznám, ale recept se mi líbí. Jen by mě zajímalo, jak dlouho pak v lahvích vydrží?

    l
    lidka2

    Tenhle sirup neznám, ale recept se mi líbí. Jen by mě zajímalo, jak dlouho pak v lahvích vydrží?

    j
    jankac

    Sirup z máty som ešte neokúsila, neviem či by som ho robila, lebo mi pripadá ako cukrová voda.

    l
    lucik21

    Sirup z máty neznám, ale vypadá dobře

    s
    stana1

    Sirup z máty v létě lepší, jak pivo.

    b
    Bobina1

    Sirup z máty jsem doposud nedělala. Určitě je dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist