Sirup z máty a citrónů
Vodu smícháme s cukrem a přivedeme k varu. Jakmile nám začne směs houstnout, přidáme nadrobno nakrájené čerstvé lístky máty, krátce povaříme a přikryté necháme za občasného zamíchání 2-3 hodiny odstát. Tekutinu přecedíme, opět zahřejeme téměř k bodu varu. V této fázi přidáme šťávu z citrónu, promícháme...
Tenhle sirup neznám, ale recept se mi líbí. Jen by mě zajímalo, jak dlouho pak v lahvích vydrží?
Tenhle sirup neznám, ale recept se mi líbí. Jen by mě zajímalo, jak dlouho pak v lahvích vydrží?
Sirup z máty som ešte neokúsila, neviem či by som ho robila, lebo mi pripadá ako cukrová voda.
Sirup z máty neznám, ale vypadá dobře
Sirup z máty v létě lepší, jak pivo.
Sirup z máty jsem doposud nedělala. Určitě je dobrý.