Sirup z květů bezinek

Suroviny

květ černého bezu
40 ks
voda
2 l
kyselina citrónová
60 g
bio citrón
4 ks
cukr
1300 g

Postup přípravy:

Převařenou vodu necháme vychladnout, do ní pak přidáme na kolečka nakrájené citróny (chemicky neošetřené můžeme včetně kůry). Opláchnuté bezové květy vložíme do nálevu a necháme louhovat 24 hodin. Následně přecedíme přes plenu a přidáme cukr, občas promícháme a necháme přejít varem. Při vaření odebíráme pěnu. Po vychlazení skladujeme v lednici.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 17x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.6.2015 12:38| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist